4 ööd või enam
Reisi pikkus
Milano, Itaalia
Sihtkoht
Aastaringselt
Kuupäevad

Milano on üle maailma tuntud kui üks neljast moepealinnast (teised kolm on London, New York ja Pariis) olles sünnilinnaks paljude kuulsate moeloojate loomingule (Armani, Prada, Dolce & Gabbana jt). Milano on ühtlasi ka Itaalia jõukaim linn, mis köidab külastajat suurte ja moodsate pilvelõhkujate, trendikate butiikide, poodlemisvõimaluste, restoranide ja kohvikute ning loomulikult rikkaliku ajaloo, arhitektuurimälestiste ja kunstiga.

Milanos asub 18. sajandi lõpul rajatud maailma tuntuim ooperiteater Teatro alla Scala, mille asemel asus sajandeid tagasi Santa Maria alla Scala kirik. Suurejoonelise interjööriga teatri külastus on elamus igale ooperisõbrale. Rikkaliku ajalooga Milanot külastades tuleks kindlasti sisse astuda ka mõnda maailmakuulsasse muuseumi, et mõista paremini selle linna pärandit.

Kuna Milano linnapildis on palju, mida vaadata, siis on hea mõte võimalikult palju jala käia, et tunda end osana sellest linnast. Kõikjal näeb nii viimase hetke moodi kui aegumatuid klassikuid, tuntud moeloojate toodangut nii naiste kui meeste seljas. Itaalia on piirkond, kus on valminud mitmeid hindamatu väärtusega kunstiteoseid ning ka Milanos on neist mitmeid. Peamine neist, Leonardo da Vinci „Püha õhtusöömaaeg”, on maalitud Santa Maria delle Grazie kloostri söögisaali seinale.

REISI SIHTKOHT Milano, Itaalia
REISI TOIMUMISAEG Aastaringselt. Tegemist on individuaalreisiga.
HIND SISALDAB
Edasi-tagasi lennupiletit Tallinn-Milano-Tallinn
Lennujaamamakse
Käsipagasit
4 ööd majutust ühele inimesele kahekohalises toas
hommikusööke hotellis
LISATASU EEST
Transfeerid lennujaamast hotelli
Autorent
Ekskursioonid, kontserdipiletid
Reisikindlustus
Majutus ühekohalises toas
Äraantav pagas ühel või mõlemal suunal
Lisaööd hotellis

5-päevase (4 ööd) näidispaketi hind ühele inimesele on:
3* hotellis Milano kesklinnas alates 600 eurost
4* hotellis Milano kesklinnas alates 710 eurost

Küsi linnareisi pakkumist päringuvormi kaudu või kirjuta oma reisisoovist info@mainortravel.ee.

Tegemist on individuaalreisiga. Hinnad on dünaamilised. Paketi hind sõltub vabade lennukohtade ja hotellitubade olemasolust. Arvestada tuleks, et kõrghooajal ja ka pühade ning suuremate ürituste ajal võib hind oluliselt erineda toodud näidishinnast.

Küsi pakkumist, kinnita broneering ja reisi!


Riiki sisenemise tingimused: vaata täpsemaid tingimusi Reisi Targalt infoportaalist.